Over Ons

Over Ons

Wie is Indigo Vastgoedbeheer

Indigo Vastgoedbeheer is een klein bedrijf met een team van ervaren en enthousiaste deskundigen op het gebied van vastgoedbeheer. Wat ons onderscheidt van de rest is dat wij iedere dag opnieuw met plezier en voldoening onze klanten bedienen. Wij luisteren naar onze klanten en de huurders waarbij wij probleemoplossend denken en handelen. Door onze korte lijnen kennen wij onze klanten en huurders persoonlijk.

Onze deskundigen zijn voornamelijk gespecialiseerd in vastgoedmanagement. Wij hebben ook grote kennis van de woningmarkt, zoals woningverhuur, beleggingsmakelaardij en projectmanagement.

Als hecht team zijn wij van alle markten thuis. Daardoor kunnen we snel, efficiënt en effectief schakelen. Als klanten bewegen, bewegen wij met ze mee. Wij hebben specifieke kennis en ervaring vanuit verschillende disciplines. Dat maakt dat we voor u de geschikte partner zijn op zowel technisch als op financieel en administratief gebied.

Voor de onze deskundigen maakt de omvang van uw vastgoed portefeuille niet uit. Wij beheren al uw vastgoed en ontzorgen u hierbij. Uw onroerend goed is bij Indigo Vastgoedbeheer in goede handen. U treft altijd de beste deal dankzij onze brede kennis van de markt. Waarbij wij een hoog rendement nastreven, oplossingsgericht meedenken en persoonlijk contact belangrijk vinden.

Wat doen wij?

Wij ontzorgen de klant door het gehele vastgoedbeheer uit handen te nemen. Wij dienen vastgoed eigenaren die hun woning(en) willen verhuren en daarbij een goed rendement willen behalen. Wij ontzorgen onze klanten door de gehele verhuur uit handen te nemen. Wij maken een selectie van betrouwbare huurders, houden persoonlijk contact met de huurders en beheren het onderhoud van het vastgoed. Dit doen wij voor de grote privé belegger, maar ook voor de kleine man.

Niet de grootste, wel de beste in Zuid-Holland

Wij hoeven niet de grootste vastgoedbeheerder te zijn, maar wij streven er wel naar om de beste te zijn. De beste partner voor onze klanten. Daarom gaan wij voor langdurige relaties. Wij zijn er namelijk van overtuig dat duurzame relaties leiden tot duurzame oplossingen en uiteindelijk tot de beste resultaten.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Zuid-Holland. Daar komt dan ook onze no-nonsense mentaliteit vandaan. Wat wij zeggen, doen we. Dit maakt ons jouw betrouwbare vastgoed partner. Onze klanten waarderen onze transparantie, duidelijkheid, eerlijkheid en uiteraard ook onze aanpakmentaliteit.

Wij zijn van mening dat vastgoedbeheer niet duur hoeft te zijn en op veel vlakken veel beter kan dan onze con-collega’s. Door onze korte lijnen, kunnen we snel schakelen. Tussen u als klant, maar ook met de huurders. Als ook intern met de collega’s onderling.

Hoe gaan wij te werk?

Indigo Vastgoedbeheer staat voor een persoonlijke aanpak, openheid en betrokkenheid. Om u compleet te ontzorgen, doorlopen we enkele stappen.

1 - Persoonlijk gesprek

We starten altijd met een persoonlijk gesprek, want wij zijn van mening dat we op deze manier het beste uw wensen en behoeften bespreekbaar kunnen maken.

2 - Op maat gemaakt offerte

Op basis van uw wensen stellen we een scherpe offerte op. Deze op maat gemaakte prijsopgave lichten we natuurlijk persoonlijk toe, zodat alles helder voor u is. Ons doel is om tot een mooie en langdurige samenwerking te komen.

3 - Samenwerkingscontract

De volgende stap in het traject is dan ook de samenwerkingsovereenkomst. Op basis van ons gesprek en de offerte leggen we onze afspraken vast. Ook hierbij streven we naar transparantie en is alles inzichtelijk voor u.

4 - Samenwerken

De laatste stap is uiteindelijk een succesvolle samenwerking voor beide partijen. Wij ontzorgen u compleet vanwege het feit dat wij maatwerk oplossingen bieden. Ons deskundige team beantwoordt te allen tijde uw vragen op het gebied van vastgoed.

 • Compleet ontzorgen met maatwerk
 • Vakbekwaam en betrokken team
 • Transparant en betrouwbaar
 • Snel en adequaat handelen
 • Proactief en oplossingsgericht

Aspecten die wij als vastgoed beheerder voor u belangrijk vinden zijn onder andere:

 • U als eigenaar of bestuurder ontzorgen
 • Korte lijnen met eigenaren en bestuurders
 • Vast aanspreekpunt
 • Persoonlijk contact
 • Directe actie bij storingsmeldingen
 • Snelle afhandeling en controle van onderhoudsmeldingen.

Met veel passie en professionaliteit brengen wij klanten optimaal rendement. We weten zeer goed wat er in de markt speelt en presenteren innovatieve en onderscheidende diensten. Waar wij bovenal partijen met elkaar verbinden. Als kleinschalig bedrijf verstaan wij als geen ander de kunst van het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties. Gebaseerd op vertrouwen, persoonlijk contact en deskundigheid.

 

Onze visie is het verschil maken in de vastgoedbeheer markt. Die doen wij door goed te luisteren naar onze klanten, onze processen te verbeteren en te optimaliseren. En door samen te werken met collega’s met verschillende expertises. Zoals VvE managers, bouwkundig adviseurs, taxateurs, aannemers, projectontwikkelaars en assurantie adviseurs.

Bent u in het bezit van vastgoed en wilt u dit verhuren? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een nieuwe huurders? Onze deskundigen helpen u bij het selecteren van goede huurders. Bovendien geven wij advies over het doen van slimme investeringen en andere zaken waar u tegenaan loopt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Scroll to Top
Scroll to Top

Offerteaanvraag